Laten we chatten!

Nog steeds vragen over mijn diensten? Wil je gewoon praten? Heb je nog andere ideeën over hoe we kunnen samenwerken? Aarzel niet me te contacteren via onderstaand formulier en ik reageer zo snel mogelijk.

Contact Amber Contacteren

Moonbow

Door het bos de bomen terug zien!

Ik help creatieve ondernemers met de technische kant van hun bedrijf zodat zij zich kunnen focussen op hun passie. Je hebt het druk en weet je, drukke CEO’s verspillen hun tijd niet aan dingen waar ze niet helemaal gepassioneerd door zijn! Zeker niet als er iemand anders is die hen daarbij kan helpen. Investeren in een team is wat eng, maar het zal je zoveel meer rust en ondersteuning brengen!

Aarzel niet om me te contacteren!

Lots of love, Amber

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Wij bewaren uw gegevens weg van onze website en garanderen dat we u nooit spammen of uw informatie aan derden verkoopt. U kan mij op elk moment vragen uw gegevens te verwijderen.

Heeft u nooit genoeg tijd?

Amber de Waard Moonbow Website

Hey Creatieve Ondernemer!

Ik ben Amber, ‘fixer’ van al je (technische) problemen en hippie at heart.

Hier bij Moonbow gaan we voor ondersteuning, transparantie, efficiëntie en goede communicatie! Dus als u vragen heeft over het proces, over mij of over uw project, aarzel dan niet om het te vragen!

Om op de hoogte te blijven kan je me volgen op Instagram: MoonbowBusinessSupport en op mijn Etsy shop met recyclage decoraties: Treasures From Trash.